Over-consumeren

Terwijl ik met Ben op de bank zat, zuchtte ik en staarde wat voor me uit. Ben kwam wat dichterbij en vroeg: “Wat is er aan de hand?”
“Niks,” zei ik. Ben was niet tevreden met mijn antwoord en vroeg verder: “Vind je me niet lekker meer?”
Terwijl ik me buik er al een beetje van vol had, hapte ik nog een keer toe: “Hè doe niet zo stom joh, wat denk jij nou? Tuurlijk vind ik je nog lekker, dat heb ik al gevonden sinds ik je ken. En nou bek houwe want ik wil Grey’s Anatomy kijken.”
Beteuterd droop Ben een beetje af, maar hij probeerde het nog een keer: “Ik smelt nog eens weg van je, helemaal als je te lang met me wacht.” Ik negeerde hem, hij kon me gestolen worden want McDreamy kwam in beeld. Terwijl ik nu de gene was die aan het druipen was, voelde ik in ene een natte plek op mijn been vallen. Verschrikt stond ik op: “Wat doe je nou man! Bah! Kon je nou echt niet wachten, ik heb net een schone broek aan!” Ben zei niks meer, helemaal uitgeteld was ie. Ik keek naar mijn been en zag de vlek zich uitbreiden. Eeuwig zonde want hij had gewoon moeten weten dat ik het in mijn mond lekkerder vind, en makkelijker; want ik hou niet er niet van om die troep schoon te maken, het gaat er zo moeilijk uit.

De reclame kwam en had eindelijk weer tijd om wat aandacht te besteden aan Ben. “Waar blijft Jerry eigenlijk?” vroeg ik. Ben keek mij geërgerd aan: “Heb je er aan één nou echt niet genoeg?”
“Nee,” zei ik, “je weet hoe groot mijn ego is.”
“Ach jij hebt tenminste nog een ego, het enige wat jij doet is mij gebruiken”
“Er is niks mis met een beetje over-consumeren… volkomen normaal.”
Ben droop weer eens af.

Ik nam nog een hap en daar kwam Jerry aan. Jerry is meer de stille genieter, zeikt niet en laat het gewoon allemaal gebeuren. Lekker makkelijk dus. Hij is wel wat grover, maar op zich heb ik daar weinig problemen mee want hij laat tenminste geen vlekken achter op mijn broek.

Het laatste deel van Grey’s Anatomy begint weer en geniet van het aanblik wat mij zo nu en dan voorbij flitst, terwijl ik ondertussen aan het over-consumeren ben. In ene hield het op. Nee niet Grey’s Anatomy, maar Ben en Jerry hielden er mee op. Meer konden ze me echt niet geven, ik had alles opgebruikt. Ze waren helemaal leeg, en snel weg.

Met een diepe zucht stond ik op, liep naar de keuken en gooide de rommel die ze na hun vertrek hadden achtergelaten in de prullenbak. Op het moment dat ik me omdraaide om mij vlug weer samen te voegen met Derek en Meredith, zag ik nog net een flits van de laatste scene, maar die was in een oogwenk voorbij. Het einde gemist! Neeeee! Stelletje eikels!

Jullie worden bedank!

3 reacties over “Over-consumeren”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »