“Sfeervoller”

Lieve nukkige lezertjes (en die aantal geobsedeerde fans die nog vaker dan ik op mijn weblog kijken – wat ben ik toch leuk he),

Omdat de donkere koude dagen weer voor de deur staan, ben ik bezig om u wat sfeervoller de dagen door te slepen. (Nee, ik kom geen kerstliedjes zingen, ook niet in een kerstjurkje een dansje maken.) Veel mensen worden depressief of lijden aan melancholie rond deze tijd, en omdat mijn weblog veel te veel lichte en blijmakende kleuren heeft voor dit tijd van het jaar zal ik u helpen door mijn layout aan te passen aan uw gemoedstoestand.
U ziet, ik zit vol medeleven.

(Er zitten nog wat bugjes in de layout maar die haal ik er met de tijd nog wel uit, als ik zin heb.)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »