vakantie

Zoals velen van jullie niet weten heb ik al sinds maandag een weekje vakantie. Waarom? Omdat ik deze week wilde gebruiken om al het een en ander in te kunnen pakken en/of uit te zoeken voor de vuilverwerking. En 3 keer raden waar ik nóg steeds niet aan begonnen ben…. Juist! (1 keer raden was genoeg he?).

Ik ben in heel veel dingen heel erg goed; onzin verkopen, eten, drinken, seks, slapen, en vooral helemaal niks doen. En dan komen we bij het punt ‘helemaal niks doen’. Het is niet zo dat ik niks wíl doen, ik heb gewoon geen flauw idee waar ik moet beginnen. Enkele personen weten wat voor een pleurisbende het is op mijn slaapkamer, en toen zagen ze nog de ‘opgeruimde’ vorm. Nu moet ik zelfs over allerlei dingen heen klimmen wil ik in mijn bed terecht kunnen komen (al zou ik niet weten wat er mis is met een beetje apenkooien vlak voor het slapen gaan, maar enfin). Echt vrolijker word je er niet van moet ik zeggen, maar dat terzijde.

Ik ga maar eens ff iets doen, denk ik. Mijn sigaretten zijn op, wil nieuwe hebben. Daar komt ook nog eens bij dat ik het laatste half jaar onwijs veel meer ben gaan roken. Ik begin er zowaar bijna een antipathie tegen te krijgen, maar stoppen?? Ho maar! Ik zat me net puur hypothetisch te bedenken: Stel dat je liever doodgaat dan stopt met roken, dan rook je dus door. Maar van roken ga je ook dood, dus wat heeft het voor zin. Stoppen of niet stoppen… Tja… Ach… LAAT MAAR!!!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »