Bestellen

Gaat ziggo bestellen via internet zo langzaam omdat iedereen opeens massaal ziggo besteld, of is het gewoon een kutbedrijf?

8 reacties over “Bestellen”

 • Panani zegt:

  Is gewoon een kutbedrijf. Ik zou een ander zoeken als ik jou was.

  Fijne kerstdagen.

 • lesley zegt:

  kijk is op de radar site is geen goede keuze meis. Is gewon weer zn kut bedrijf.

  Les

 • lindsay zegt:

  heb niet veel andere keus eigenlijk.

 • lesley zegt:

  Internet via de KPN en digitene voor de tv lijkt mij een goed alternatief.

  Ziggo zal niet in alle gevallen problemen geven er zijn alleen heel wat mensen die het wel hebben gehad.

  Les

 • lindsay zegt:

  digitenne is helemaal kut met peren haha, werkt bij ons echt niet met al die vliegtuigen :P, ik ben benieuwd hoe het met ziggo zal gaan, als het echt niet bevalt stap ik over ;)

 • Koffieleutje zegt:

  Ligt eraan waar je zit.. Ziggo is de voortzetting van 1 redelijk bedrijf en meerdere kutbedrijven. In sommige regio’s redelijk goed (met name Amsterdam e.o.) in andere zwaar bagger. MAAR: sinds de samenvoeging is het er niet beter op geworden, niet makkelijker en ook niet leuker. De reclames zijn ook zwaar vervelend.

  Voor Internet zou ik zelf niet zo heel snel voor Ziggo kiezen, tenzij ze daadwerkelijk leveren wat ze beloven aan meer dan 2 klanten en hun backbones op orde hebben, zonder transparante proxies te moeten gebruiken en .. never mind, ik ratel. :)

 • Koffieleutje zegt:

  TV? Wat is dat?

 • Koffieleutje zegt:

  Denk dat er bij dat hol niet zoveel te kiezen valt. Alles wat schotel of antennegebaseerd is zal last hebben van de hoeveelheid hoogfrequent radioverkeer in de lucht, powerline communications wordt in Nederland alleen aangeboden voor je eigen netwerkje, niet via providers, en dan blijft er over.. juist ja, de kabel. Digitenne kut, digitale schotel, goed, MAAR verbinding kut door Schiphol etc. (en een aantal andere dingen daar in de buurt). Ziggo.. tja… multikabel was redelijk.. casema was bagger, de rest van ziggo ook bagger… voor TV kan je Ziggo proberen, dat zal vast wel werken. Ik zou het niet gebruiken om te bellen of voor Internet in eerste instantie maar je kan het natuurlijk proberen, misschien heb je geluk en gaat alles goed. De Amsterdamse tak was altijd wel redelijk vergeleken bij de rest. Is je TV goed en de rest niet, naam dan gewoon een ander breedband Internet oplossing. Desnoods gewoon ADSL, maar wees slim en neem er dan een die gebruik maakt van BBNed netwerk en niet van KPN. Ach.. ik ratel alweer. Tijd om te slapen, alweer half drie bijna.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »