Verhuizen deel 48446

Vandaag heb ik mij gewaagd aan de badkamer, dat hok is helemaal wit en daar ben ik niet zo van. Ik wilde een gezellig kleurtje dus bij de Gamma ff een pot verf gekocht. Er stond op dat de kleur “Zon” heette, en in het emmertje had het ook wel een heel knus kleurtje. Toen ik het eenmaal op de muur smeerde, kwam ik tot de conclusie dat “Wortel” een betere benaming was geweest. Maar ik moet toegeven, het is al met al toch best geinig geworden. Oranje boven!!

Morgen ga ik me wagen aan het toilet, heb al weer een design in me hoofd en volgens mij gaat dat best leukerig worden. In mijn hal wil ik op de muur een hele grote g-sleutel maken, maar da’s een project voor later (als ik er eenmaal woon en me erg eenzaam voel ofzo).

Verder nog een klok en een tafel gekregen, en heb ik vandaag nog een karpet en wat wc-stroep gekocht.

Binnenkort, als er weer wat wezenlijke vorderingen zijn, plaats ik wel weer wat foto’s misschien. :-)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »