Wat doe je hier achter het raam?

Liep ik in mijn ‘pauze’ een beetje een sigaretje gesproken, stopt er een politie auto en stapt er een agente uit… en nog 1. Ik dacht al; ‘help wat ik heb nou weer gedaan.’
Maar hun vraag was waar nummer 38 was. Goed, niet hier, dus doei.
Liep ik daarna de super coop binnen en vroeg het kassa-vrouwenmens waarom de politie mij wilde spreken (?? kennen wij elkaar? Waarom wil jij dat weten??). Ik zei dat ik een moord had gepleegd en aanwees waar het lijk lag. tss.
“Ow,” zegt ze, “Ik dacht dat het over die naakte vrouw ging”
“huh?”
Komt er een andere kassa-vrouwenmens op mij af en zegt: “ja ze stond boven de slager (daar wonen mensen dus) voor het raam sensuele bewegingen te maken, en al zeg ik het zelf ze zat aardig strak in d’r kontje hihi.”
Zegt de ander: “nou dat viel wel mee, echt veel lekkers vond ik er niet aan.”

Het duurde even voordat het doordrong wat er allemaal gezegd werd. Maar ik besefte dat ik omringt was door een super-coop-potten-clubje en zij mij daar blijkbaar een bondgenoot in zagen om het verhaal met mij te delen, en eigenlijk wilde ik mij zelf zo snel mogelijk verwijderen van deze sekte. “Nou,” zei ik, “misschien is het een hoer en stond ze reclame voor zich zelf te maken, mag ik een pakje Camel?” Kijk, en dan is het gesprek niet leuk meer he, ik had er in mee moeten gaan. Het boeide me overduidelijk niet en dat vonden zij overduidelijk niet leuk, op het moment dat ze probeerden het blote-vrouw-achter-het-raam-gesprek voort te zetten schreeuwde ik in paniek eroverheen dat ik ook een aansteker wilde, die hoer ging me nog extra geld kosten ook.

5 minuten later nadat ik eindelijk terug was, kwamen mijn kinderen binnen: “Lindsay! Er stond een blote vrouw voor het raam en die maakte allemaal rare bewegingen!” De vraag waarom ze dat deed. “Eh… Ze had het warm en stond bij het raam in d’r nakie af te koelen.” Dat was een redelijk goed antwoord vonden ze, op 1 jongen na “Nee joh ze wou neuken!” riep hij. Dus… Tja. Ik deed maar net of ik het niet hoorde, voordat ik weer het condoom-verhaal moest gaan uitleggen.
Dat had ik vorige week ofzo, een kind had een lange ballon bij zich en een ander riep dat het wel een hele grote condoom was…

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »