Voedsel

Zoals vele van jullie weten houd ik van lekker eten, en ook dat ik nou niet bepaald echt de beste kok ben. Het is niet zo dat ik niet kan koken, want ik ben nog steeds niet overleden aan een voedselvergiftiging. Maar meestal komt het uit op aardappelpuree met een stukje vlees, of anders macaroni of ander Italiaans voedsel… Dat is snel klaar, want een uur in de keuken sta ik ook niet graag (‘t is echt dat er een keuken in mijn huis zit, anders had ik het niet nodig gehad) nog makkelijker is de spare-rib-lijn of de race-chinees bellen overigens maar mijn geld is op.

Dus mijn geld is zo goed als op. En eigenlijk had ik niet eens geld meer om een volledige maaltijd te fabriceren, en het beetje geld wat ik nog had wilde ik alleen uitgeven bij uiterste noodgevallen. Goed wat had ik nog in de kast??
Javaanse gehaktballen incl. saté saus uit blik, en ik had nog brood

Toen ik dat blikje met gehaktballen open maakte deed me dat al denken aan kattenvoer (en daarna diarree met brokken). Ik proefde heel voorzichtig de saté saus, ik kon het niet eens doorslikken… het smaakte naar kots. Het heeft me een halve liter cola gekost voordat ik de saus uit mijn keel had.

Dus moest ik toch maar naar de winkel, want dit was echt een noodgeval. Snel rende ik door die winkel heen en kocht wat gezondst (stoofperen op siroop haha) en een slavink. En toch ook maar een bak chocolade ijs, want ook in noodgevallen heb je wel eens chocola nodig :-)

4 reacties over “Voedsel”

 • tamara zegt:

  en als je nou ECHT geen geld meer hebt om te eten dan kom je hier maar eten hoor. Heb nog wel een boterham met chocolade pasta voor je:d

 • Lindsay zegt:

  haha maar als ik ECHT geen geld heb moet ik zwart-rijden met de bus, en dan krijg ik een bekeuring en dan kan ik die niet betalen en moet ik verder lopen. lol. :D

 • tamara zegt:

  Nou een druppel benzine kost niets… dan laat je, je scooter maar vol druppelen met benzine.. en anders kom je lopend
  :-? en als het echt niet anders kan wil ik die boterham nog wel komen brengen (op maandag, dinsdag of vrijdag hoor want dan ben ik in vijfhuizen):d

 • Renate zegt:

  bandje plakken en je kan weer fietsen :-j:-j:-j

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »