Ik heb me diploma! Ik heb me diploma!

Ik heb nu dus weer een diploma bij! Vorig jaar had ik mijn SPW3 diploma gehaald, waar ik al trots op was omdat ik totaal geen school typje ben. Maar vorig jaar had ik besloten om toch nog maar het topjaar onderwijsassistent (SPW4) er achteraan te doen. Ik weet nog wel dat ik er in het begin van het jaar ontzettende spijt van had dat ik toch weer aan begonnen was. Enfin, uiteindelijk na veel irritaties heb ik tóch dat papierje binnen, wat ben ik blij zeg! En mijn cijfferlijst…Wow! Ik ben gewoon goed! hihi!

  

5 reacties over “Ik heb me diploma! Ik heb me diploma!”

 • Jebroer zegt:

  Da’s een hele mooie basis om webdesigner te worden van een kleinkunstacademie voor doventolken. $-)

  Gefeliciteerd! Ik ben trots op je!:*

 • lesley zegt:

  kicken linz gefeliciteerd met je diploma ik krijg het morgen te horen. Mooi officieel papiertje erbij. Veel succes met je welverdiende vakantie.

  xxx les

 • tokkie zegt:

  Weet je dat er mensen zijn die heel veel kunnen met jouw diploma?

 • Lindsay zegt:

  ja je hebt gelijk, weggehaald.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »