Acda en de Munnik Spelen (nog een keer).

Al weer een woensdag avond, alleen dan niet in december, al leek het er buiten wel op. AedM in Haarlem, gezien vanaf het balkon in een schouwburg die mij verdacht veel deed denken aan een Chinees restaurant alleen dan zonder draken. Maar enfin.

Behalve dat de vrouw naast mij ongeveer 2 uur lang in een stuip heeft gelegen en daarbij zoveel geluid produceerde en ik zo nu en dan eens tegen mijn metgezel zei ‘dat ik de grap niet verstond omdat die vrouw naast mij een hele eigen show aan het weggeven was’ en dat de stuip-vrouw tevens tijdens de liedjes haar eigen bewegingen aan het verzinnen was en dat mij weer heel erg afleidde en dat demonstratief zuchten niet eens hielp (stond ik nog even op het punt om een stink scheet in haar richting te laten in de hoop dat ze flauw zou vallen), heb ik weer ontzettend genoten van AedM.

Nee serieus, het was weer leuk. Maar dit keer niet stiekem foto’s gemaakt :-) omdat ik ook eens wilde weten waar de show eigenlijk over ging haha.

Het was een fijne avond!

Overigens heb ik voor in feb. 2010 Aedm: ODE ook maar meteen 2 kaartjes besteld. Wie gaat er met mij mee als ik geen slachtoffer kan vinden? ;-) We zitten op de 3e rij middenin :>

1 reactie over “Acda en de Munnik Spelen (nog een keer).”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »