Long road out of Eden

Vrijdag besloot ik mij te togen naar Arnhem om mij daar te gaan vermaken, want zaterdag traden daar the Eagles in het Gelredome op. 3 jaar geleden was ik al eens eerder geweest en toen kon ik welgeteld 3 liedjes haha. Maar enfin.

Zaterdagmiddag waren we al bijtijds op het terrein, want er zou een horecaplein zijn met DJ etc… zo specta was het niet, maar gelukkig was er bier, ook is het altijd leuk om mensen te kijken natuurlijk, en dat waren er veel. Maar de tijd kon mij niet snel genoeg gaan, ik ben altijd zenuwachtig op zulke momenten haha, vooral omdat ik er dan zo ontzettend veel zin in heb.

Om 5 uur in de rij gaan staan en kon toen al bijna niet meer op mijn poten staan en een tollende kop van vermoeidheid, maar dat kon mij niet deren, want ik ging naar the Eagles.

Na een uurtje in de rij te hebben gestaan (er hebben zelfs mensen een soort van overnacht) gingen de poorten open. En en en en we kamen in het voorste vak te staan he :-) kijk, daar houden we van he…ruimte. Na het polsbandje gekregen te hebben kon ik eindelijk piesen en nog langer wachten :-). Tegen een uurtje of 8 kwam het voorprogramma; paul carrack (je weet wel die van squeeze). Ik wist eigenlijk niet dat het paul carrack was want toen ik vroeg wie er in het voorprogramma stond, vertond ik paul Carrot (wortel, en daar had ik dus nog nooit van gehoord), ik was ook al een beetje aangeschoten dus daar zal ik vast nog dover van worden dan dat ik al ben.

Daarna kwam ein-de-lijk the Eagles. In een poep en een scheet leek het alweer voorbij te zijn, maar ik vond het helemaal top! En ook nog eens leuker dan 3 jaar geleden. In tegenstelling van de vorige keer kon ik denk 3 liedjes niet, dus ik heb al wat vooruitgang gemaakt ;-), of kwam dat door Bacchus? Nee.

Na het concert was het nog een hele sport om een taxi te kunnen krijgen naar het hotel, dat was gewoon lachwekkend. Het was een mooie dag, maar ik was heel blij toen ik mijn hoofd eindelijk op een kussen kon leggen want het was ook behoorlijk uitputtend. Ik raakte daarna ook direct in een coma toen ik bed lag.

Lang verhaal weer. Kortom: Het was gezellig.
En wat ben ik toch een geluksvogeltje =;.

Stiekem nog fotootje gemaakt.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »