Gaat lekker zo

Het begon vanochtend eigenlijk al. Mijn laatste slok cola goot ik over het aanrecht in plaats van ín het glas.
Ik ben uitgegleden over mijn schone was omdat ik dat eigenlijk op moest ruimen maar daar heb ik nog even geen zin in gehad.
En ik dacht dar het daarmee wel gedaan was.

Nee helaas, toen ik eenmaal op mijn werk was en ik nog even snel een sigaretje wilde roken viel mijn aansteker uit elkaar gelukkig had ik nog een reserve aansteker! Maar die bleek uiteindelijk leeg te zijn.

Tijdens de lunch drink ik meestal melk en ik kijk altijd naar de datum, net een dag over de datum… zou toch net moeten kunnen als het koel staat en nog dicht zit? Nou niet dus want ik heb ontdekt dat er niets smerigers dan een flink grote slok melk door te slikken en er dan pas achter komen dat de melk verrot is. Ulghhh!! Ik heb de hele dag die smaak gehad.
Dit was nog erger dan als je moeder vraagt of je ff de chocomelk wil proeven omdat er dingetjes in drijven want dan ben je nog enigszins voorbereid!

Smaakvol dagje, morgen hopelijk beter.

3 reacties over “Gaat lekker zo”

  • Jebroer zegt:

    Dat klinkt als de perfecte kudtdag.

  • Ans zegt:

    Ik weet zeker dat de chocomelk viezer smaakte.:-&

  • Lekker zo? Klinkt als een doodnormale dag. Dit soort dingen zijn voor mij gewoon dagelijkse kost, je leert ermee om gaan, erop plannen en voorbereiden en erin berusten, trust me, zei Sledgehammer ;)

    Ken je de film ‘Pure Luck’? Misschien kunnen we auditie doen, speel jij dat meisje en ik dat kereltje… :-?

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »