wat vroeg!

Bah ken niet meer slapen. Was al om half 5 wakker, en daarna geen oog meer dicht gedaan. Mijn rug is puin. 

Verveel me echt kapot nu. Wilde net ff me nieuwe pas aangeschafte computer spelletje spelen, maar mijn vader heeft gisteren achter de computer gezeten en heeft de beeldresolutie veranderd en alles is nu GROOOOOT (waarom niet alleen dan de tekst grootte veranderen denk ik dan). Geen één website ziet er nog normaal uit en me spelletje valt ook niet meer te spelen. En ik krijg het ook niet meer goed, want dan is het hele beeldscherm vervormd en juist dat ene knopje wat ik nodig heb op de monitor om t beeld ‘goed’ te krijgen doet het niet meer. Zit hier met knipperende ogen tegen mega grote letters en pictogrammen aan te kijken, en dat komt niet doordat ik nog moe ben.

Zit te denken wat ik zal gaan doen, ik heb alle nieuwe Jan, Jans en de kinderen boeken die ik heb gekocht ook al uit en iedere dvd die ik wilde zien heb ik ook al gekeken. Ik ben halverwege het laatste uitgebrachte deel van Harry Potter, maar dat hele boek kan mij totaal niet boeien om 1 of andere reden, terwijl ik die anderen erg leuk vond. En om nou ff lekker mijn muziek aan te zetten is denk ook geen strak plan, want dan is iedereen wakker.

Eigenlijk ben ik best moe, maar als ik nu weer ga proberen te slapen en ik val in slaap kan ik vannacht niet meer slapen en val ik ‘s ochtends pas in slaap. Aangezien ik morgen om 7.50 uur op mijn werk zijn is dat dus geen ook geen strak plan, want dan kan ik mijn bed weer niet uit komen.

Al die nutteloze dillema’s op de vroege morgen! Ach ja wat doe je er aan hè!

piep piep!

 

2 reacties over “wat vroeg!”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »