mist en beslagen glazen

vanochtend moest ik weer eens extreem vroeg beginnen. Om 5 uur ging mijn wekker (ik ben namelijk ook extreem traag in wakker worden) na een uur bezig geweest te zijn om mijn ogen proberen open te kunnen houden ging het allemaal wel.

Strompelend ben ik naar de badkamer ben gelopen en toen ik mezelf in de spiegel bekeek stond mijn haar alsof ik het gekamd had met een atoombom, ben ik meteen onder de douche geprongen. Gisteravond laat ben ik door de dichte mist naar huis gereden vandaar dat mijn haar ontploft was (vocht), rijdend over de dijk zag ik werkelijk geen hand voor ogen en ik vond het serieus een beetje eng :-< . 3 km lijkt dan wel oneindig en met al die takken op het pad is het nog lullig rijden ook. Dus zo stoer als ik ben heb ik mijn mama opgebeld zo dat die mij even bezig kon houden (sjah, stel je voor dat ik op me plaat ga en daar de hele nacht verschrompeld tegen een boom aan lig, dan zie ik er de volgende dag echt niet meer uit hoor, en zo kan ze me dan nog gezellig rapen met d’r fietsje :P )

Goed, terug naar vanochtend. Toen ik om kwart voor 7 de deur uit stapte liep ik weer tegen een wolk aan. Nog mistiger. Ik ben op mijn scoottoet gestapt en toen weer over de dijk reed, was het niet alleen mistig maar mijn was mijn bril ook helemaal beslagen. Waarom waaaaaaarom had ik in godsnaam besloten om mijn bril op te houden?? Ik dacht dat het handig was omdat ik mijn ogen pijn gaan doen van die kou, hoe dom kun je soms zijn. Dus weer die eindeloze rechte weg, mistdruppels vlogen in mijn gezicht en het zicht werd steeds minder dankzij die bril (ik had net zo goed lens- of brilloos kunnen gaan) maar nee, ik heb dit keer niet mijn moedertje opgebeld; het was toch druk met mede-actievelingen en dankzij mijn ervaring van 8 uur daar voor vond ik het ook niet eng meer haha.

En nu heb ik gebrek aan slaap, van alle plannen die ik had komt niks meer terecht, dus ga nu eens even een klokje rond slapen, daar ben ik heel erg aan toe. Dus waag het niet om me voor 1 uur ‘s middags lastig te vallen met prangende vragen, telefoontjes en ander fanmail. Nu wil ik rust :D

2 reacties over “mist en beslagen glazen”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »