“ja hoor daar is niks mis mee”

Ik had gistermiddag voor de lunch een stuk brie gekocht, daar had ik weer eens trek in. Toen ik de brie uitpakte twijfelde ik een beetje over het uiterlijk van het stukje kaas. Ik vroeg aan een collega of de brie nog wel oke. Prima in orde, zei ze. Daar vertrouwde ik dan maar op. Nou me pistolet met brie naar binnen geduwd (wel met kauwen) en binnen een uur was ik beroerd. Mijn buik voelde alsof ik een stoeptegel naar binnen had gewerkt en de klieren in mijn hals waren een stel eieren geworden. Ergens ging iets niet goed dus.

Eigenwijs als ik ben, ben ik hondsberoerd, kotsmisselijk en met een dikke strot lekker door blijven werken. Toen ik thuis kwam had ik halleluja-momentje en had mijzelf op de bank gedrappeerd.

Heb een uur liggen maffen en toen ik wakker werd was het nog niet veel beter en ben ik mijn haar maar gaan verven als afleiding. Nu heb ik bruin haar en heb alsnog keelpijn.

Maar nu weer gauw werken!

maar ik vertrouw niemand meer

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »