met sinterklaasje!

Met sinterklaasje! … zo nam ik mijn huistelefoon op, niemand heeft dat nummer behalve mijn familie… En blijkbaar ook de TNT. :-l
De vraag was of mijn pakketje was aangekomen die ik had besteld via bol.com. Jaaaa duhh anders had ik hun wel eerder had gebeld natuurlijk :P. Nu sta ik daar bij TNT waarschijnlijk ook aangeschreven als staatsdebiel.

Ow en een best redelijk wel nieuwe wasmachine, kan ik weer schone wasjes draaien. Dankzij mijn vadert en hij-die-niet-genoemd-wil-worden /:) natuurlijk, in mijn pausmobiel had ie niet gepast.

Heb voor mijn pausmobiel trouwens nieuwe autos-toelhoezen besteld, wat er nu in zit is saai en ook nog eens vies en ik heb geen zin om het schoon te schrobben :o) dus ik vond dit wel een handige oplossing. Eigenlijk wilde ik een leder-look maar wat werd DUUR! Nu zijn de stoelen een soort van grijs en het wordt dit met bijpassende matjes:

En verder nog de allergoedkoopste autoradio besteld die ik kon vinden. Ik had maar 1 eis en dat is dat ik aan het einde van de maand nog geld over heb om te kunnen eten en dat ie een usb ingang had en geen cd-speler, want daar heb ik toch niks aan met dat gehobbel. Oke dat waren 3 eisen.

En verder wil ik nog een sierrand van groom voor aan de buitenkant :D vind ik stoer haha.

Zal ik eens wat vertellen? Ik heb weer weekend. Das handig want ik moet nog ff terug naar de garage, ik heb geen sleutel van mijn tank :P

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »