bagger…

Reed ik net met mijn pausmobiel over zo’n weg waar je lekker veel wind vangt (uiteraard richting een diepe greppel met een plons water) in het donker… begint het me ineens te stormen joh, en als dat nog niet genoeg was viel er in 1x zo veel regen en hagel dat ik werkelijk niks meer zag behalve hagelsteentjes. Ik zweette echt peentjes dus de binnenkant van mijn pausmobiel was ook nog eens binnen een mum van tijd beslagen. Spannend? Nee ENG!! In de achteruitkijkspiegel zag ik dat de auto achter mij zijn alarmlichten aan had en al gestopt was, die was er blijkbaar ook niet gecharmeerd van (zou ik ook niet zijn als ik mij voor mij had rijden). Toen ik eenmaal thuis had ik echt moeite om op mijn benen te blijven staan haha, was er helemaal bibberig van.

Maar nu gaat het wel weer hoor :P

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »