blijkbaar was het koud

Vanochtend werd ik wakker van mensen die hun auto aan het krabben waren, op een belachelijk vroeg tijdstip. Ik was toch wel heel laat naar bed gegaan en van mij mocht de nacht nog wel wat langer duren. Ik bedacht me in ene dat ik misschien dan ook wel een ijskrabbertje nodig zou hebben, ik kreeg al koude vingers bij het idee… brr, ik haat de vries.
Ik was nog half in dromenland onder het warme dekbed, werd ik toegesproken: “er is iets vreemds aan de hand. Alle auto’s hebben bevroren ruiten, behalve die van jou.”
We waren het er toen wel over eens dan mijn auto een radioactieve straling heeft, dat kan niet anders.
Ik kreeg spontaan weer warme vingers :)

Mijn laatste dagje vrij is alweer bijna voorbij :( ik ga nu lekker genieten van de rust :)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »