be-paal

I want to turn the whole thing upside down
I’ll find the things they say just can’t be found

Jack Johnson

Vannacht Haarlem gedaan. Het begon boring en fucked’up saai, maar uiteindelijk hadden we op aanraden van een ander toch wel een geinig tentje gevonden.
Trouwens volgens mij ook de enige tent waar ik de gemiddelde leeftijd aardig omhoog trok. Waar ik ook aan getrokken heb is een paal. Het was al kinderbedtijd geweest, het werd erg rustig en Tamara en ik besloten een wedstrijdje te doen wie het langst in de paal kon blijven hangen. Nou Tamara had meteen een kerel aan d’r kont zitten die d’r wel ff omhoog wilde houden (met z’n eigen paal haha). Hij heeft haar toch dik 20 seconde aan die paal laten hangen, ik vond het knap.
Nou toen mocht ik dus, nou dat hield ik in m’n eentje net 10 seconden vol toen er opeens een stel handen om m’n kont zaten en een meisje vroeg of ik wilde leren of ik op z’n kop wilde hangen. Goed, ik donderde bijna uit die paal vandaan, niet door vraag maar eigen meer omdat ze me kont zat te strelen. Ik vind vrouwen best aardig hoor, maar niet als ze me gaan aaien. Maar ze zou het wel even voordoen hoe je ondersteboven in een paal moest hangen.

Het meisje gaf even een showtje weg. Mijn bek viel open, niet alleen om het dansje wat echt wel goed was maar ook omdat het opeens uit het niets vandaan heel druk was en bezaaid met mannen. Ja… en toen moest ik. Ik durf dat soort dingen helemaal niet en al helemaal niet met publiek. Maar ja, toen vond ik het best een beetje lullig om nee te zeggen, en ach wanneer krijg ik nog een kans om als een slinger-aap ondersteboven in een paal te hangen? Na een instructie hoe ik mijn handen moest houden gooide zij mijn benen in de lucht en toen hing ik.
Ehhm… En nu??? Dacht ik nog… ik was blij dat ik weer met beide benen op de grond stond daarna haha (ik die in een paal hang is niet echt hip namelijk). Ik ben verbaasd dat ik mijn eigen gewicht kon dragen, dat dan weer wel.

Het meisje begon daarna weer geil te doen en had totaal geen oog voor al de jongens om haar heen. We waren we snel weg. :D het was laat, ik was moe en ik was bang dat dat meisje verkering aan mij zou vragen haha ;)

En nu is het tijd om in me alleentje lekker in mijn bedje te kruipen, mijn lichaam is uitgeblust.

1 reactie over “be-paal”

  • tamara zegt:

    :d je hebt gewoon een potkop denk want die ene jongen dacht ook al dat wij niet gingen slapen..
    Is je suikerspin al op?
    Was wel errug gezellig en die foto’s het is dat ik weet dat ik nuchter was anders had ik gaan twijfelen haha.

    snel weer maar dan zonder oranje kleding want dat droeg toch niemand!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »