knutselshit

Ik begin echt te burgerlijk te worden, uren lang zitten fröbelen op een dingetje. Ik verveelde me op mijn werk, was van plan om te gaan knutselen met de kinderen en wilde ff snel een voorbeeldje maken. Maar ik ben gewoon te perfectionistisch en te pietluttig om een simpel voorbeeldje te maken! Ik had het nog veel uitgebreider willen maken, maar daar was weer te weinig tijd voor en ik had er geen zin meer in en dan ga ik het afraffelen haha.
Dit kwam zomaar live uit het bolletje. Het was de eerste keer dat ik zoiets maakte, en het lijkt er ook nog eens op wat het moest worden, toch? :P

2 reacties over “knutselshit”

  • tamara zegt:

    Mooi maar of die werkt???? Met zn gat in het midden gaan de slechte dromen er nog steeds door.. Of je moet erg grote slechte dromen hebben:P haha Maar vind hem verder prachtig! -xx-

  • lindsay zegt:

    ach ik flikker het toch in een hoek haha, ik heb alleen maar mooie dromen

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »