Geen held

Ik ben geen held. Kijk, ik gooi mij gerust voor een auto maar ik sla wel weer volledig op tilt van insecten, helemaal als ze kunnen vliegen… Prachtig van een afstandje maar kom niet dichterbij. Zo was er laatst een nachtvlindertje naar binnen toe gevlogen en het enige wat ik nog kon uitbrengen was “huuuuu!” en een beetje wijzen en wapperen met mijn handen kon nog net voor de rest was ik vooral heel erg panisch, en voor de ander was het alleen maar een bevestiging: die is echt gek.

Vandaag had ik weer een “huuuuu!“-momentje. Een spin versperde mijn weg en ik kon nog net op tijd stilstaan zodat ik niet hysterisch krijsend door mijn tuin hoefde te rennen. Ik ben eigenlijk niet bang voor spinnen, ik vind spinnen – ondanks de nuttigheid – hele vieze beesten om te zien maar ik raak er niet apathisch van. Maar van deze gemuteerde paas-ei kreeg ik seriously zowaar een hartverzakking.

1 reactie over “Geen held”

  • Dolf zegt:

    Je zou eens advies kunnen vragen aan een kranten bezorger die bij iedere abonnee het pad spin vrij maakt.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »