wtf

Ik hoor ‘iedereen’ over Oh Oh Cherso… En ik heb geen flauw idee wat het is.
Ben ik nou zo wereldvreemd of is het helemaal niet erg dat ik niet weet wat zich op tv afspeelt?

3 reacties over “wtf”

 • tamara zegt:

  Voor iemand wiens tv altijd aanstaat als ik er ben is het heel erg dat je het niet weer haha. dus vanavond maar even rtl5 kijken zou ik zeggen xx

 • tamara zegt:

  weer = weet hihi

 • lindsay zegt:

  haha ja ik kijk altijd dvd’s en opgenomen films :-b ow en grey’s anatomy. Desperate housewives trouwens ook. Spanga’s… tijdens het koken dan. Zemblablabla, voor het broodnodige gelul. Ow en van der voorst ziet sterren, maar tegen die tijd lig ik altijd laveloos met een glas wijn op de bank dus eigenlijk kijk ik dat niet.

  Maar verder kijk ik ├ęcht noooooit TV hoor 8-> hihi

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »