Beschut en wel

Privacy heb ik niet in mijn tuintje, mijn bovenburen kunnen als ze willen het hele wel en wee in mijn tuin meemaken. Dat maakt mij ook niet uit, en daar komt bij; op een gegeven moment ben je echt wel klaar met gluren. Waar ik wel klaar mee ben is het constante opruimen van de troep die uit volle prullenbakken waait, en de irritatie dat ik de enige ben die ‘mijn’ deel van het poortje onkruid-vrij houd of dan de zelfde mensen die 10 keer per dag voorbij komen lopen en 10 keer per dag ook hallo komen zeggen. Na ontelbare cola light blikjes, vleesbakjes en lijken uit mijn tuin te hebben gevist, besloot ik: ik wil een schutting.

Dus hups, planken bestellen, palen en regels kopen een boel schroeven ertegenaan en gaan met die banaan.
Mijn vader was in ieder geval lekker bezig.

Natuurlijk ben ik een zeikerd. Ik wilde de planken niet om en om en natuurlijk de mooie kant in mijn tuin en ik wilde ook niet 1 vlakke boel, maar het moest aflopend. Uiteraard ben ik er achtergekomen dat ik veeeel te eigenwijs ben geweest met mijn “ik wil ook een deel van 1.80 meter hoog” maar enfin, that’s me.
We zijn nu op ongeveer een kwart dus nog een meter of 8 te gaan.

Vanaf de poortsekant ziet het er nou niet echt prachtig uit, who care’s, maar vanuit mijn tuin is het echt stoer die brede planken.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »