stront aan de knikker

Vanochtend vond ik het toch wel zielig worden, mijn zieke vogel in zijn klein kooitje. Aangezien mijn extra kooitje bezet is door Woody, en aangezien Woody nog niet bij de andere birdy-familie kan zitten en toen nog niet tam was, moest ik vanmiddag maar een nieuwe kopen. Nou zieke Roadie-vogel weer blij.

Toen ik vanmiddag naar huis reed en achteruit in parkeerde tegen het wc-hokje van de schilders aan, kwam er een auto mij tegemoet van Orde en Handhaving (stelletje debiele bedpissers die niet aan een echte baan kunnen komen, maar zich zeer belangrijk voelen) en seinde dat ik moest wachten. Was ik eindelijk is niet op de vlucht, word ik alsnog aangehouden. “Goedemiddag vrouwtje , u mist uw kentekenplaat.”
Overduidelijk een mongool dus. En hij wees naar de voorkant van mijn auto.
“Nee hoor, die mis ik niet meneertje
“Ik zie overduidelijk een lege ruimte”
Ja duh die zag ik ook toen ie zijn mond open deed.
Maar goed, na wat gepest te hebben (“Ja het is de aller eerste Smart-auto!”), heb ik hem maar verteld dat het geen auto is en kreeg ik de opmerking:
“Oh uhhh… Hij is net echt!”
Zielepiet.

Maar toen ik thuis kwam, was ik vergeten het grote hok goed te sluiten dus Groupie was weer eens uitgebroken en heeft de hele middag boven op de kooi van Woody zitten schijten ofzo. Gevolg is dus dat Woody onder de aangekoekte vogelkak zat (zal ook niet ff een stappie opzij doen he), en met geen mogelijk schoon te krijgen was. Dus ja, wat dan? Onder de douche ermee dan maar. Maar goed, Woody laat zich dus niet zomaar vangen. Dus ik heb nog eens een kwartier in me nakie achter een vogel aangerend nadat ik haar uit haar kooi probeerde te grijpen maar ze wegvloog.
Nou een heel gedoe, stond ik daar met een paniekerige vogel onder de douche, op een gegeven moment was ze zo nat (en schoon!) dat ze niks meer kon en dus gewoon maar bleef zitten. Na de douche beurt is ze zo mak als een lammetje en zelfs nog ze is opgedroogd kan ik haar gewoon nog oppakken. Vreemd beest. Zal wel weer tijdelijk zijn.

Dexter kan opeens kleine stukjes vliegen, alleen niet sturen (ik denk omdat ie zijn staart niet heeft) dus hij stoot steeds overal zijn koppie aan. Dus die vogel zal wel nog gekker worden.

Enerverende dag he? LOL.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »