Felicitaties & pikkerij

Bedankt voor uw medeleven.
EnĀ  cadeaubonnen, cake, zoenen en kleurplaten uiteraard.

Vandaag was het niet zo leuk. Ik bedoel dan niet in het kader van “het verschil moet er wezen.”, “We hebben alleen maar. …” en “eigenlijk kost niets al moeite genoeg.” Velblabla. Nee. Dat geen van allen. Dat stadium heb ik allang gepasseerd. Ik ben weer eens ouder en wijzer geworden. Alleen geldt dat niet voor sommige mensen. Want kwam vanmiddag een kind naar me toe om te vragen of hij om 16.00 uur op de laptop mocht zei ik dat het goed was. Automatisch keek ik op de klok en toen naar de laptop. Of nou ja… Op de plek waar de laptop hoort te staan. Lege plek. Diefstal. Boos.

En ik mocht niet eens een briefje op de deur hangen: “Playstation mag gestolen worden op afspraak”.
Soms heb ik echt een hekel aan mensen.

2 reacties over “Felicitaties & pikkerij”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »