Vrijdom!

In het kader van aankomende Bevrijdingsdag wil ik even met u delen dat ik hier volledig achter sta.
Ik heb speciaal voor u alles uit de kast gehaald en mijzelf op m’n best opgetut, en bovenal zeer vrouwelijk, om mijn standpunt duidelijk te maken. Vrijheid is heel belangrijk. Geen patatje oorlog voor mij komende dagen, in vrijheid van meningsuiting zal ik een duidelijk statement maken, ik zal roken in rookvrije-zones en ik ben de komende dagen vóór openbare dronkenschap.

Ps: in mijn hand houd ik trouwens een goed glas chablis, alleen is dit hier niet te zien

 

En om het ook nog even wereldkundig en voor ieder duidelijk te maken:

In the context of upcoming Liberation-day I would like to share with you that I fully support this beautiful day. I did dressed up at my best, and above of all: very feminine. So I hope my point will across. Freedom is very important! No “war-fries” for me the next days, in freedom of speech I will make a clear statement,  I will also smoke in smoke-free-zones and I am favor to public drunkenness. *hips*

Ps: In my hand I’m holding a glass of very good chablis, only you can’t see  it.

 

En dan nog even in het afrikaans. Omdat Apartheid ook schijnbaar iets met vrijheid te maken zal moeten hebben ofzo (ik zeg nu iets heel doms ja).

In die verband van die komende bevrydingdag, sou ek graag met julle deel dat ek ten volle agter hierdie dag staan. Ek het spesiaal vir jou alles uit die kas gehaald, en veral van alles:  baie vroulik, om my standpunt duidelik te maak. Vryheid is baie belangrik! Geen “oorlog-skyfies” vir my die komende dae, in vryheid van spraak sal ek ‘n duidelike stelling maak, ek sal ook rook in rook-vrye-sones en ek is ten gunste van openbare dronkenskap.

PS: in die hand houd ek trouwens ‘n goed glas Chablis , alleen is dit hier nie te sien nie.

 

(taalfouten voorbehouden want verder dan dit gaat mijn taalkundigheid echt niet)

 

Dat iedereen dat even weet he :\

n my die hand houd ek trouwens glas Chablis ‘n goed, alleen is dit hier nie te sien

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »