jeugdsentimentus

Over jeugdsentiment gesproken. Ik heb op de achtergrond een muzakje aan staan en de Rolling Stones kwamen net voorbij. Muziek van ver voor “mijn tijd” maar wel mijn eerste concert ooit. Nog nooit heeft daarna een concert mijn indrukwekkendheden overtroffen. Voodoo Lounge (?) in de Kuip Rotterdam helemaal vooraan. Gelukkig had ik toen nog geen last van “help wat is het hier druk ik wil hier weg en ik ga heel erg met mezelf bezig zijn nijgingen”, dat was de enige periode van mijn leven waarin ik niet gecompliceerd bezig was haha.

Als ik 10 jaar ouder geweest was, had ik het misschien wel het horniest concert ever gevonden (contrastje: Thomas acda in een vieze broek en gitaar die over Herman zingt of een Mick Jagger die heupwiegend in een strak broekie over het podium rende dat ie geen satisfaction krijgt – voordat het rock ‘n rollator werd – oke het is beide niet echt het toppunt van geiloeioeioeiheid) maar goed ik was toen 10 ofzo

Niet uit de tour waar ik toen voor de eerste keer ben geweest, maar minstens even indrukwekkend vanwege het intro en daar toen ook ben geweest in Den Haag of Groningen… dat weet ik dan weer niet meer:

7 reacties over “jeugdsentimentus”

 • Ans zegt:

  Je bent bij allebei geweest. Groningen hebben we van de kaart geknipt vanwege de nachtelijke wandeling van twee en een half uur naar de auto.In Den Haag heb je batman gespeelt met een vuilniszak terwijl we naar de auto zochten waarvan we vergeten waren waar ie geparkeerd stond.

 • lindsay zegt:

  Die wandeling van Groningen naar Drenthe kan ik me idd nog herinneren. Batman vaag.
  Maar doelde meer op welke tour het was. Groningen No security en Malieveld Bridges to Babylon of dat het allebei de zelfde tour was….

 • Ans zegt:

  Dezelfde tour: Bridges to Babylon

 • Martin zegt:

  In Den Haag regende het toen niet, het goot, zelfs op het podium, Mick met regenjas aan en onder een paraplu.

 • Lindsay zegt:

  Bij de eerste toon na ik mij herinner :D

 • Martin zegt:

  En na drie nummers deed Mick of hij alweer wilde gaan, want in het Kurhaus hadden ze destijds ook maar drie nummers gedaan…

 • lindsay zegt:

  haha dat kan ik mij niet meer herinneren :-)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »