Volksverhuizing

Vrijdagnacht besloot ik ter plekke een verplaatsing van mijn meubelen te doen in mijn huiskamertje. Kachel op de plek van mijn boekenkast (recht voor mijn neus dus als ik op de bank zit), buffetkast is verhuisd naar mijn huiskamer waar eerst de kachel stond en de boekenkast naar de bij-kamer op de oude plek van de buffet kast. Het is meteen een heel andere huiskamer geworden. Zit ook iedere keer om mij heen te kijken alsof ik er pas net woon hahah :-)

Before (oke toen woonde ik er net 2 seconden want op de plek van de speakers staat nu een kooi)

After
image

Before 2 (ook toen ik er net een minuut woonde)

After

2 reacties over “Volksverhuizing”

  • tamara zegt:

    ik vind het erg mooit geworden. Zo komt je buffetkast ook veel beter tot zn recht dan dat die maar staat te verstoffen in een bijkamertje.. En die boekenkast ach boeiend… kom het snel een x in real life bewonderen :-)

  • lindsay zegt:

    Thanks. Ja ik vind het ook behoorlijk kansloos om naar een boekenkast te kijken, dat ik het nog 2,5 jaar heb volgehouden he ;-)

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »