Creatief met Linz

nee, hier volgt geen workshop. Wel ben ik de laatste tijd weer in de klieder kledder mood.
Het wordt weer eerder donker deze dagen en waar denk je dan aan? Juist! Eten! Ow nee, daar denk ik altijd aan.
Nou ff alle gekheid op een stokje, ik had van de week ineens zin om weer een beetje te tekenen. Ik ben er geen ster in, maar op zich kan ik best wel leuke recht toe recht aan dingen natekenen (als in kleurplaat design), ik heb namelijk gebrek aan visueel fantasie.

Mijn collega zei nog dat ze het zo knap vond. Tja, ik vind er niks bijzonders aan, het is gewoon een beetje kijken van “hoe ziet het plaatje eruit, ow nou dan doe ik dat ook ergens in die trant alleen dan 10x groter.” Ik heb geen vaste hand (kan ook niet met het gebrek aan bepaalde hoeveelheid stimulerende middelen die ik overdag niet tot mij neem, ;-) ) en zo perfectionistisch ben ik ook weer niet. Een kind zei vanmiddag: “Ja hallo het is wel knap hoor! Je trekt het toch niet over ofzo! Dus je tekent het wel zelluf.” Het wijsneusje.

Goed ik heb mij dus verdiept in de obesitas rendiertjes en een wintershuisje met een sneeuwpop in de tuin, alleen is de sneeuwpop momenteel gesmolten.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »