Concert Venice

Kom net bij een concert van Venice vandaan. Wat leuk! Wat leuk! Ik had ze nog nooit eerder live gezien, en heb er zeker 200% geen spijt van dat ik er heen ben gegaan. Echt geweldig. Overigens is de nieuwste CD “Amsterdam” best wel een aanradertje hoor.

En wat heb ik ontzettend genoten van het publiek. Not, haha. 50% waren naar mijn idee abonement houders van dat theater. 10% Nordic Walkers. 38% vinden de EO-dagen erg hip. En 2% waren gewoon hele leuke mensen. Laat ik nou net die ene 1% zijn en Elders best wel die andere.
;)

 Cornetbeef!!! he Elders? :))

Aangezien we allebei liever staan dan zitten bij een concert zijn we na de pauze blijven staan aan de zijkant. Nog mooier was een sigaretje en een drankje in de hand, maar dat is het nadeel van theaterconcerten: dat mag niet. 

‘k Heb nog een t-shirt gekregen. Blij blij blij mee. Na afloop gingen ze nog signeren, maar daar had ik het geduld niet voor om in de rij te staan.

‘t Was in iedergeval een super mooie en muzikale avond en heb onwijs genoten!!

You’re my favorite song.

 

 

 

2 reacties over “Concert Venice”

  • Een moeder zegt:

    Hallo Lindsay,

    Ik heb veel op je site gelezen deze afgelopen 2 weken. Vooral die gedichten, erg pakkend. Reden dat ik op jouw site kwam was minder leuk: Vriendin van zoon blijkt pathologisch leugenaar te zijn en had ook jou diploma omgevormd tot haar eigen spw-diploma. Ze vertelde dat ze was geslaagd voor mbo en nu hbo deed. Na 8 maanden samenwonen bleek al zijn geld opgemaakt te zijn en zij een vervalst diploma te hebben. Veel verdriet voor hem en ons nu. Vandaar dat we via een vervalst spw-diploma van Lindsay Bol (Jij was er trots op natuurlijk) op jouw site belandden. Toch succes gewenst verder want ik vind je gedichten best leuk om te lezen.

    Groetjes S.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »