Welkom terug

Zie mijn lief, wat ik doe
Dit is het spel dat ik speel
Vanaf dat je wegging tot morgen
En het helpt mij zoveel

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Haha eigenlijk moet ik het de versie hier neer zetten waarbij het helemaal fout ging. Thomas zat te vertellen dat David vond dat dit lied over een serie moordenaar ging. Waarna Thomas dit lied begon te zingen en kei hard in de lach schoot. Ik kan het me niet meer zo goed herinneren maar het kwam er op neer als iets van

Ik vind je hand, je hoofd
Alles weer terug
‘t Zou toch mooi zijn
Als je hier vannacht al compleet was

Zoen me, als je daar nog zin in zou hebben eventueel
ik zoen je wel.
Hang nu maar op, ik vind je morgen…
 

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »