Foto van toen

Zeg tamara, ken jij deze foto nog? Uit 2004 ofzo. En waar??? Volgens mij de huishoudbeurs ofzo haha toen we voor een opleiding in Amsterdam gingen kijken en daar eindigden???? Heb ik je het kaartje ooit nog terug betaald?

Nou je het zegt inderdaad, we waren toen nog beiden zwanger ook. Alleen maar om zo’n ontzinnige shoptas te krijgen, wat wel weer handig was voor alle nutteloze voldertjes en troep. Helaas kostten de Huggies tassen wel geld toen.
:( 

Niet het optreden van Hind te vergeten.

En toen we thuis kwamen waren we beide lid van de Nederlandse boeken club o.i.d. Maar wel mét teddybeer en 2 stomme CD’s. Plus nog als bonus die dag een harde storm op H’dorp station terwijl wij ons aan een reling van een brug vast hielden om te niet weg te waaien.

Verschrikkelijke foto trouwens, dat dan weer wel.
Heb jij die foto met die vogel nog?? Je weet wel, een grote vogel in het midden en de bovenkant van ons voorhoofd nog net er bij. haha!

1 reactie over “Foto van toen”

  • Tamara zegt:

    haha meis je vergeet het stukje dat we die dag nog zwanger waren haha…. maar leuk was t wel
    xxx

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »