“Jij hebt mijn droomhond”

Ik zat vanmiddag in de wachtkamer van de dierenarts omdat Rambo zijn piemel ff gecheckt moest worden, haha. Maar goed, ik zat daar te wachten terwijl een vrouw voorbij liep, ze weer terug liep en ongeveer gillend op mijn hond kwam afrennen. Rambo begon uiteraard meteen te sjansen en uit het niets vandaan sloeg zij haar armen om Rambo heen. “Wat een moooooie hond!” riep ze. Terwijl ze Rambo zo ongeveer op schoot had getrokken zat ik toch even om mij heen te kijken of niemand dit tafereel ook een beetje gek vond. Ze vroeg wat voor kruising het was, en na mijn antwoord ging ze bijna op d’r knieĆ«n: “Jij hebt mijn droomhond!” :-) Hihi, ikke wel!
Rambo had ondertussen al de hondensnoepjes in het zakje van haar vest gevonden en zat op haar vest te kluiven haha.

Nou gered door de dierenarts, ff een check up, maar niks ergs. Hij hebt gewoon een ongecastreerde-mannen-kwaaltje. Toen we daar klaar waren zijn we nog ff de aansluitende winkel in gegaan om een lekkere kluif voor hem te halen en een zoektocht opgesteld naar een riem dat er voor moest zorgen dat hij mij niet voortrekt, hij is zo sterk dat ik ‘m soms echt niet kan houden als hij zo dolenthousiast is. Binnen een mum van tijd stond hij weer te sjansen met alles wat leefde, en ik werd ondertussen door hem die halve winkel voortgesleept omdat mensen hem wilde aaien (Al verdenk ik veel mensen er ook van dat ze het gewoon grappig vonden dat ik geen grip op de vloer had met mijn schoenen). Gewillig liet hij zich de riempjes passen door twee winkelmedewerksters. Wat ook langer duurde dan dat nodig was, want meneer lag te rollenbollen op zijn rug en werd wederom weer is geknuffeld.

Enfin. Bijna 2 uur later liep ik eindelijk de winkel uit. En werd gebeld door mijn moeder waar ik nou toch was. Nou mam….
We werden opgehaald. Mijn ouders hadden een cadeautje voor Rambo. Nog meer kluifjes en een borstel waar hij heel demonstratief – lekker-hoor – voor ging staan.

Nou. Mijn verwende prins ligt nu lekker te slapen. We gaan het laatste rondje van vandaag ff lopen.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »