Speeltje to Kill

Rambo houdt van spelen. Om alles moet gewoon even een sprongetje gemaakt worden. Nou moet Rambo even rust houden omdat hij geblesseerd is, maar ik kon het toch niet laten om een knuffeltje voor hem te kopen. Nou heeft Odin (van mijn ouders) een speeltje gekregen dat onverwoestbaar moest zijn; de pet-buddy. Dat is een of ander kansloos slap bruin of zwart wasbeertje met 2 “piepkussentjes” erin. Het reclame filmpje suggereert uren lang onverwoestbaar speelplezier voor zelfs de grote hond. Odin is natuurlijk nog een pup, en bij hem leeft het ding nog. Ik vond het wel een leuke uitdaging om zo’n ding aan Rambo te geven.
Vol verwachting zat ik af te wachten dat hij terug kwam met het onverwoestbare speelgoed alleen dan in stukjes. Leek mij wel leuk om dan weer terug te gaan naar de winkel en dan te roepen: “Hoezo onverwoestbaar!” Maar tot nu toe is slechts 1 “piepkussentje” dood maar het speelgoedbeestje is verder nog intact, hmm. Morgen maar weer verder gaan met “hoe sloop ik het ding” binnen het garantie termijn haha.

Rambo is er in ieder geval wel heeeeeeel blij mee

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »