Blog van Rambo

Zo en nu ben ik eens aan de beurt!

Zoals jullie vast al gemerkt hebben (aangezien er onophoudelijk – tot vervelens aan toe – over door wordt gegaan) ben ik sinds 8 juli onder de hoede van mijn mens.

Nou begon ik er net aan te wennen dat ik eigen baas kon zijn, komt zij ineens aanzetten! En ik kan u vertellen: wat een zeur is mijn mens zeg.
Opeens moet ik aan de lijn lopen, moet ik gaan zitten bij die suffe stoeprandjes en bij ieder goed ding die ik volgens mijn mens heb gedaan krijg ik een knuffel of zelfs een snoepje… Pfff… ik sta dan zó voor lul in het openbaar, komen al die lekkere teefjes voorbij lopen terwijl mijn mens een beetje hysterisch staat te brullen en te springen dat ik zo’n ontzettend knappe hond ben. Hoezo debiel!

Nou vind ik mensen sowieso al een beetje gek hoor. Zo zag ik bijvoorbeeld een mooi teefje lopen, dus ik maak mij mooi breed, laat mijn kop van mijn beste kant zien. En wat doe dat mens van het teefje? Die tilt haar op en rent weg! Wel heb je nou! Dat is toch niet leuk?
Dat vond mijn mens ook een beetje zielig voor mij, en mijn mens vond dat andere mens een stomme trut (van vroeger nog), dus ik mocht eindelijk een keer los lopen. En een lol dat ik had joh (mijn mens ook wel hoor).

Ow en dan nog iets. Na het poepen vind ik het altijd netjes om mijn poten even goed af te vegen. Kijk, ik kan er niks aan doen dat de graspollen zo los liggen dat ze 2 meter de lucht in vliegen. Maar het aller leukst vond ik het nog wel om te doen naar mijn mens. Maar mijn mens is niet zo makkelijk, die gaf mij gewoon een duw in mijn hol. “Dat doe je maar naar andere mensen!” riep ze. Zo gezegd zo gedaan. Vanochtend kon ik het precies zo plannen dat iemand op de fiets al die graspollen in zijn gezicht geslingerd kreeg. Mijn mens kreeg toen de vraag of zij wel helemaal normaal was. “Moet je bij de hond wezen,” zei ze. Alsof alles aan mij ligt!

Verder vind ik het gewoon leuk om mijn mens eens lekker flink uit te dagen. Zo moest ik weer zo’n stomme commando doen. En weet je wat ik doen deed? Ik heb gewoon een struik uit de tuin getrokken en ben met die struik gaan rondrennen en springen. Ik was zo cool toen. Maar ja, ik zag mijn baas wel stiekem lachen hoor, maar ze ging niet eens achter mij aan rennen! Ze bleef met haar handen in haar zij staan en zei dat als ik nu niet kwam dat ik een schop onder mijn kloten zou krijgen. Ik snapte het niet helemaal wat ze bedoelde, dus ben toen maar voor haar gaan zitten voor wat extra uitleg.
Mijn mens nam mij mee naar binnen en ik kreeg opeens een kluifje.

Morgen moet ik weer met haar naar het bos, dat zei ze net.
Nou, ik ga nu alvast wat bananen in mijn oren stoppen en net doen of ik niet kan luisteren.
Dat gaat weer lachen worden hoor.

Ow en de groeten van mijn mens, die ligt al in bed. De luiwammes.

3 reacties over “Blog van Rambo”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »