Likkie hier likkie daar.

Hadden we gisteren Rambo zijn huisje opgehaald en netjes neergezet, werd ik vanochtend wakker met het idee: “Ik moet zijn hok nog beitsen!”
Na een controle van het hout was het ook wel ernstig nodig en dat gevoel blijft dan dusdanig knagen dat ik dan ook gewoon meteen naar de bouwmarkt moet (bijtijds beitsen is goedkoper dan een nieuw huisje kopen!). Dus ik heb bij de bouwmarkt een zijdeglans tuinbeits gekocht en het hok uit de hoek gesleept.

Na zijn hele hok gestofzuigd en gepoetst te hebben (leek wel poep wat er vanaf kwam haha. Hoezo luchtverontreiniging!), heb ik het ding geschuurd, in de beits gezet nog een keer geschuurd en weer in de beits gezet. Eigenlijk wilde ik er een schattig Zwitsers huisje van maken, maar dat vond Rambo toch iets te gay. Hij was er sowieso er al niet mee eens dat zijn hok met CetaBever werd gebeitst hij wilde liever het merk Rambo. Wat een ego-zeikerd is het toch.

Het hokkerige kreng heb ik weer teruggeduwd in de hoek van mijn tuin en let vooral niet op de provisorische afrastering die ik heb gefabriceerd zoals te zien op de foto onderaan.

Mijn bovenbuuv vertelde vandaag dat zij mijn hond van de week op straat tegen kwam en weer terug gezet heeft in mijn tuin. Ze vind hem echt een dotje, maar zette wel ff een kanttekening bij het feit dat hij dus wel slim genoeg is om weg te lopen maar schijnbaar om het half uur wel weer in de tuin ligt met de boodschap: “Ik ben heeeeel braaf hoor.” de lul. ;-)

Enfin het was een middag ploeteren, dat dan weer wel. De binnenkant moet ik nog even doen. En ik moet nog op zoek naar een passend outdoor kussen of isolatie, want mijn luxe-hondje wilt niet meer zonder kussentje. Als ik straks alles in de tuin goed hebt dicht gemaakt, en wat extra sloten op het hek heb gemaakt, dan kan mijn hompie met aangename temperaturen lekker in de tuin slapen en ik heerlijk mijn slaapkamerdeur naar buiten toe open laten staan zonder dat ik bang hoef te zijn om gestolen te worden. :-D

1 reactie over “Likkie hier likkie daar.”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »