Blog van Rambo 2

Nou is mijn baas wel heel erg met mij aan het oefenen hoor (vind zij zelf dan) die kansloze pootjes die ik moet geven, en die handeling doe ik moet doen die zij “keukenkastje” noemt. Ach, ik doe het maar. Omdat ik het kan.

Zondag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met een Mechelse Herder. In het dorp waar ik woon wonen alleen maar burgerlijke labradors en alles wat kleiner is dan dat. Ow ja mijn buurhonden zijn Pitbulls, maar die zij niet echt vrienden van mij. Al vinden hun baasjes mij wel een hele mooi hond *straal* *straal* en mijn mens vind ze ook zo mooi

Maar goed, ik mocht zondag lekker loslopen met een Belg en dat vond ik mij toch een partij leuk joh! Zo leuk dat ik aan zijn oren ging likken en op een afstandje heel dominant ging doen. Want als ik heel erg dominant ging doen, dan vond het Belgje mij geen coole hond meer, best een slimme hond voor een Belg dus!

Toen we lekker in het bos liepen zag ik ineens een hele mooie stoere mooie hond aankomen en ik dacht: laat ik is lekker laten zien dat ik het heel leuk vind om te spelen.
Nou dat was niet zo handig van mij want ik was even vergeten hoe groot en sterk ik was en dat vond die andere hond zo niet cool. Gevolg was dus dat ik die andere hond een wondje had bezorgd. En die moest wel even gehecht worden, want anders werd die andere mooie hond er niet veel mooier op. Mijn mens vond mij op dat moment best wel een beetje een kut-hondje. Ze liet het niet zo merken hoor, mijn mens heeft een hoop blabla, maar ze zei naderhand nog wel ik eigenlijk een schop in mijn kloten had verdiend. Ik doe altijd wel alsof ik er niks van snap, maar ondetussen…

Normaal moest ik altijd met een correctie-tuig om lopen. Sinds 2 dagen mag ik dat stomme ding thuis laten liggen en heb ik de lijn gewoon om mijn halsband. Voorheen vond ik het leuk om mijn mens vooruit te slepen, maar ik heb maar besloten om netjes te lopen. Ik weet ondertussen al wat “Kom! Klaar!” betekend: dan duurt het allemaal weer te lang. :P

Ik ben wel een beetje schijtziek van die stoeprandjes. Zodra we weer bij zo’n ding aan komen kijk ik al naar mijn baas en dan zucht ik wel, maar ondertussen begrijp ik wel dat we daar moeten gaan zitten. Als pesterij poep ik gewoon op grasveldjes waar het precies niet mag. Al had ik al 2 keer gepoept, ik weet er altijd weer wat uit te persen.

En toch blijft ze weer roepen dat ik zo’n knappertje ben!
Ben ik ook wel hoor!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »