Blog van Rambo 3

Nou hier ben ik weer. Ik ben maar weer eens stiekem achter de computer gekropen. En als u zich afvraagt hoe ik typ, dit doe ik met mijn staart.
Goed, mijn mens ligt weer ergens lui te wezen en zulk soort momenten grijp ik aan om lekker stiekem te doen. Vooral de afgelopen maand heb ik daar erg veel gebruik van gemaakt. Ik heb geen besef van tijd, dus ik weet ook niet welke maand het is, maar ik geloof dat deze maand ook wel “LUL!” wordt genoemd. Kan dat kloppen? Ik hoor het zo vaak voorbij komen!

Zo had ik een paar weken geleden een stuk keukenpapier van het aanrecht afgepikt en opgegeten. Mijn mens was te lui om dat stukje papier meteen weg te gooien “Komt zo wel,” zei die gek en ze ging op de bank zitten eten met de TV aan. Dus heb ik het ondertussen even voor haar opgeruimd, lief van mij toch? Mijn mens had niks door haha!
Al had ik 2 dagen daarna wel een beetje last met poepen. Het stukje keukenpapier kon ik blijkbaar niet verteren en kwam er als een opgerold strookje uit. Het grootste nadeel was dat het keukenpapier ook halverwege uit mijn poepgat bleef hangen en mijn mens vol walging naar mijn kont stond te kijken en riep zomaar “LUL!” naar mij.
Knap lullig was het inderdaad wel ja, zeker toen ze mij moest helpen dat stuk keukenpapier uit mijn kont te trekken. Ik moet zeggen, ik heb mensen veel verschillende geluiden horen maken, maar dat mens van mij maakte er iets heel raars van het klonk een beetje als; “Buhhhhhhhlggggg”. Of zoiets.

Maar ondertussen heb ik de smaak te pakken hoor. Mijn mens had laatst een feestmaal voor mij gekocht, omdat ik 2 maanden bij haar woonde schijnbaar. Ze had kipgehakt en runderhart voor mij gekocht (ze stond nog met ingevroren kuikentjes in haar handen, maar daar moest ze van huilen zei ze). Maar wat deed dat slimme mens van mij? Die had het rundergehakt op het aanrecht gelegd om het op kamertemperatuur te laten komen. Ze had er nog heel netjes een stukje zilverfolie overheen gelegd, wat een onzinnig spul is dat zilverfolie zeg. Die heerlijke geur… Ik was gewoon bang dat ze het voor haar zelf ging houden… Ik kon het gewoon niet laten… En ja hallo: kamertemperatuur, ik vind dat sowieso al onzin.
Toen mijn mens even ging douchen ben ik maar vast begonnen met eten. Het was wel even pulken met de zilverfolie eigenlijk, dat moet ze voortaan maar niet meer gebruiken.
Uiteraard wist ik al wel weer dat ik stout was geweest in mensentaal dus ik ging alvast op mijn kleedje zitten en toen ze de huiskamer binnen kwam, heb ik mijn kop een beetje schuin naar beneden gehouden en hele grote puppy-ogen opgezet (daar smelten mensen voor dacht ik) mijn mens kwam binnen, keek naar mij en zei al meteen “lul!” tegen mij. Ze was nog niet eens naar de keuken geweest!

Laatst was mijn mens in een nog eventjes uit geweest zonder mij. Ze vond dat dat best wel kon, maar leer mijn mens kennen: die let niet zo heeeeeel erg op de uurtjes (ze heeft geeneens een horloge). En nou dat vond ik niet leuk! Ze ging gewoon weg! Zonder mij! Nou dat vond ik echt niet cool. Dus wat deed ik? Toen mijn mens thuis kwam ben ik met mijn rug naar haar toe gaan zitten. Mijn mens voelde zich heel schuldig. Maar toen ze “kluifje?” zei, begon mijn staartje toch wel een beetje te kwispelen (bij dat woord gaat dat vanzelf, ik kan dat niet tegenhouden!) en opeens zei ze: “wat ben je toch eigenlijk ook een lul.”

Maar weet je wat ik eigenlijk het aller aller gezelligst vond deze maand? Dat is al mijn mens mij zomaar roept en haar armen om mij heen slaat en lekker achter mijn oren gaat kriebelen (niet tegen haar zeggen dat ik dat leuk vind!) en dat ze roept dat ik zo’n lekkere holle bolle lieverd ben. Op zo’n moment kan ik mijn lol niet meer op. Ik moet dan gewoon trappelen van plezier, mijn staartje kwispelt niet maar gaat als een molentje rond zwiepen. Ik word daar zo blij van dat ik dan gewoon even aan de oren van mijn mens ga likken! Wat een leuke lul ben ik toch hè!

Oh ze begint wakker te worden. Tot slobbers!

(Ik ga heel gauw op mijn plekje liggen en net doen alsof ik slaap hihi.)

2 reacties over “Blog van Rambo 3”

  • Ans zegt:

    Haha. Nou Rambo, ik denk dat je het met je mens uitstekend hebt getroffen. Ze is echt een beetje verliefd op je, dan maakt het toch niet uit hoe ze je noemt? Kan je al zelf bier uit de koelkast halen?

  • misterjack zegt:

    Wat n leven

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »