Hallo nieuw jaar!

Inmiddels is het al weer 5 dagen 2013 en ik zit er wederom weer op te wachten wanneer de wereld weer is zal vergaan. De vorige keer was ook weer zo’n fiasco.
Nee, bullshit natuurlijk. Lekker leven en maar wat aankloten. Ik was in november 2012 gestopt met roken, scheelt geld zeggen ze. Nou ik merk er niks van. Ik knipper met mijn ogen en mijn bankrekening is leeg. Dat is kracht van de postbank ING zeker.

Overigens heb ik geen goede voornemens. Gestopt met roken was ik al, nu nog wel steeds een soortement van. Ben al 10 kilo afgevallen dus ik heb eigenlijk gewoon niks te zeuren.  En van al die goede goede voornemens die ik zou kunnen verzinnen zal de wereld om mij heen toch niet veel veranderen.
Zolang ik kansloze mannen blijf aantrekken zie ik mezelf dit jaar ook nog niet trouwen. Ik was het ook niet van plan trouwens, zei de eeuwige vrijgezel. Het zijn toch ook net puppy’s hoor.

En ach, de vogels zullen nog net zo hard fluiten ‘s ochtends vroeg, Heineken zal nog altijd naar slootwater blijven smaken, regen zal ook met bakken uit de hemel blijven vallen en mijn rochelende bovenbuurman zal er ook niet minder om kotsen.

Een liedje…

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »