En we gaan door.

Ik werd aangesproken op twitter over een opmerking die ik had geplaatst op mijn website:

lengte:
Ik heb geen piemel

Nee, ik ben nog steeds geen jongetje, dus het gaat nooit meer over.
Deed mij er ook meteen aan herinneren dat ik überhaupt een website heb, en dat het weer is tijd wordt voor nog zo’n kansloze update.
Goed. Waar gaan we het nu eens over hebben?
Voordat facebook bestond overigens was ik nog een actieve blogger, nu blog ik op facebook. U kunt zich aanmelden als volger om mijn openbare updates te kunnen zien trouwens: hier Niet dat u dan alles ziet, maar ik wil best rekening houden met de lieve vreemdeling hoor.

Ow ja, ik heb ook slecht nieuws. Ik ben bijna 30 jaar. En mensen maar roepen: “Dan begint het leven pas!”
Houd alstublieft op met het verstrekken van onzin. Het leven is al begonnen op het moment dat je met je kruin uit de kut komt of ben ik nu te grof? Alles is maar moeten moeten moeten. Kleuters moeten al kunnen rekenen, middenbouw moet zo per se weten waar Fuckingweetikveelveen ligt en een kind uit groep 8 moet eigenlijk al weten wat hij / zij de rest van zijn leven gaat doen. En het moet allemaal ook nog eens in een snel snel snel tempo. Ben je te druk krijg je een pilletje, ben je te langzaam moet dan moet dat ook heel vaak gezegd worden. Een individu zijn kan eigenlijk al bijna niet meer zodra je geboren bent; meteen kneden naar de vorm en norm wat er van de mens verwacht wordt, waarde maakt eigenlijk al niks meer uit. Val je net buiten de lijntjes van een vierkant; dan ben je al snel een gekkie.
Ik ben gestoord. Ik heb er al een hekel aan wanneer ik mijn bed uit moet, dus misschien overdrijf ik wel een beetje dan.

Maar goed. Genoeg gezeurd, ouwe zeur. Ik ben bijna 30.
Ik vind het maar droevig; zo’n prachtige leeftijd waarbij het leven pas écht begint.

Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog….

2 reacties over “En we gaan door.”

  • paula zegt:

    vreemd tegen mij zeiden ze het leven begint bij 40.. ik had zelf ook altijd het idee dat ik al een tijdje ademend door de polder stapte maar snap nu waarom ik dat dacht mijn leven is gewoon stiekem begonnen met 30.
    serieus alleen maar leugenaars en bedriegers om mij heen!

  • Patrick zegt:

    Ach ja. Leuk om een keer een gesprek die ik begon aan het begin van een blog te zien.
    Wat mij betreft begint het leven ieder moment weer opnieuw. Gewoon leven en laten leven. Maakt niet uit of je nou met je kruin net uit een kut komt of niet.

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »