“Laten we het eens over de mannen hebben”

Zo weekend is weer aangebroken! Lekker weekie gehad, want het ging weer snel! Hopelijk lijkt mijn weekend wat langer te duren, maar dat zal wel weer niet.

Vandaag lekker chill daggie gehad. Voor het eerst sinds jaren eens voorgelezen. 3 kinderen die nog niet konden lezen wilde zooo graag verhaaltjes uit de Donald Duck horen. Hardop lezen is waardeloos bij mij, ik kraam de meest stomme dingen uit. Maar zo vonden het blijkbaar helemaal geweldig want ze hebben tijden aan mij gehangen.

Op een gegeven moment douwde een van die kinderen haar snotneus in mijn vest (heel fris); “Lindsay, je ruikt naar rook!” (Dat weet Lindsay ook wel want die heeft ‘s ochtends sigaretten zitten roken met die vest aan, en aangehouden naar de opvang). Enfin. Ik stonk dus, maar ik was nog steeds lief vonden ze. Daarna kwamen mijn oorbellen ter sprake. Ze konden er niet over uit dat ik in mijn linker oor geen oorbellen heb en in mijn rechter oor twee en soms drie. Dat klopte niet.
Daar hebben ze ook wel gelijk in, maar ik had ooit wel een oorbel in mijn linker oor, maar die is foetsie en heb geen zin om er moeite voor te doen.

En opeens uit het niets zei een van die 3 ukkies: “Laten we het nu eens over de mannen hebben!” (He gezellig). Of ik getrouwd ben, hoeveel kinderen ik heb. Lichtelijk teleurgesteld waren ze wel want ze hadden op z’n minst verwacht dat ik toch zeker wel 2 kinderen moest hebben en al jaaaaaren getrouwd was. Die gekke kinderen dachten dat ik 30 was. Maar niets van dit. Volgens die kinderen moest ik later maar een hele lange brede stoere man hebben met ook 1 oorbel. Want dat zou goed bij mij passen want ik heb ook maar 1 oorbel (net waren het er nog 2), ik ben ook vet stoer, best wel groot (oh?) en ik heb een dikke kont (en bedankt) – (ik had gewoon een hele foute broek aan ja). Enfin.

Gisteren trouwens de hele dag zonder mobiel gezeten, was ik vergeten. Vanochtend werd mijn leven weer afgeleverd, en niemand had mij wederom gemist.

Tijdens het wakker worden werd ik nog ‘opgeschrikt’ door een knal. Wat bleek nou, de antenne die bij ons al jaren boven op het dak zat is gebroken naar beneden gevallen. Dus daar stond een meterje of 5(?) antenne in de vijver.

Dat was het wel weer. Prettig weekend en we weten het he: Dit weekend de klok een uur vooruit want het is voorjaar

4 reacties over ““Laten we het eens over de mannen hebben””

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »