Echt super!

Zondagmiddag, ik zat me te vervelen zoals op bijna elke zondagen, dus zat een beetje met Elders te sms’en en toen smste Elders terug:
(…) kom je om 5 uur halen trek wat leuks aan.

Huh?? (meteen ff checken of ik wel naar de goeie Elders had gesms’t ;) (grappie dus))

Op de vraag wat we gingen doen kreeg ik een ‘Zie je vanzelf t is leuk‘ terug. Oke…

Ik ben dus zo’n typje die zich daar behoorlijk zenuwachtig gaat maken omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren, en ook toen hij me had opgehaald en onderweg waren wilde hij nog steeds niet zeggen waar we heen gingen. Mij kon je uiteraard op een gegeven moment opvegen en toen ging ik maar om een hint vragen, na de onzin antwoorden als ‘gangbang’ en bladibla werd het ‘Ja hele grote vogels‘. Nou, natuurlijk was ik toen helemaal gedesorri├â┬źnteerd en snapte er helemaal geen moer meer van. Dat het in Rotterdam moest zijn was mij al onderweg wel duidelijk geworden (en hij had t ook over een grote toren (Euromast duh)) want we reden ondertussen al in de stad zelf.

Enfin, we reden het terrein op van Ahoy en nog steeds had ik echt geen idee. Ik zag wel horden mensen in de rij staan wachten en zag een grote bord van Wolter Kroes…

Eenmaal binnen had ik het nog steeds niet door…Dus ging ik maar op de kleding letten wat de mensen aan hadden…Wat overigens totaal nutteloos was, want niemand droeg kleding wat ook maar iets met muziek te maken had (dus godzijdank ook geen Wolter Kroeg kleding).

Na nog een keer gevraagd te hebben waar we nou in godsnaam heen gingen kreeg ik ein-de-lijk het verlossende antwoord: Eagles.

Nou kijk, daar word ik dus gelukkig van, al ken ik niet alle liedjes (tijdens het concert zelf kon ik er welgeteld 3 ofzo wel uit me hoofd, knap he) maar ik had al eerder de DVD gezien van de Farewell Tour en die vond ik echt erg mooi, maar goed in het echt weet je natuurlijk niet wat je er van kon verwachten. (En ik dacht uiteraard dat ze allang uit elkaar waren haha, niet dus.) Maar goed, hoe kan het ook anders; ik was nog zenuwachtiger geworden en kreeg tijdens het eten geen hap meer door mijn keel (bier ging er wel goed in trouwens)!

Om kwart over 8 begon het concert en na de pauze (whaha ze zijn oud) werd het muziek wat steviger, dat was echt zooo vet gewoon. Ik heb echt van begin tot eind er ontzettend van genoten!!

Thnx a lot…. :*

4 reacties over “Echt super!”

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »