Watzeggie?

Er is 1 ding wat nog erger vind dan overtollig snot, taai slijm en
te dunne papieren zakdoekjes; een oor dat dicht zit.
En daar heb ik echt (te) vaak last van, verdeurie.

En dan bedoel ik echt je oor he, niet die buis die van je strot naar je oor loopt. Ik heb het over oorsmeer. Ja, oorsmeer vind ik nog smeriger dan snot.
Gisteravond zat mijn oor een beetje dicht. Nou heb ik geloof ik in mijn hele leven mijn oren iets van 20x laten uitspuiten ofzo (hoezo doof) dus ik wist meteen weer hoe ver het was. Ik kon mij ooit herinneren dat de dokter had gezegd dat ik de douchekop maar tegen me oren moest zetten om mijn oren toch nog enigsinds uit te kunnen spoelen, dus ik dat doen he, nou nu zit ie helemaal dicht!!

In combinantie met verkoudheid zou je het bijna hylarisch kunnen noemen. Ik hoor dus echt gewoon bijna niks. Vandaag zat iemand een heel verhaal af te steken over het een en ander en ik heb bij deze nog steeds geen idee waar het over moest gaan, ik hoorde alleen maar: humm humm grrlll humm, (of iets in die trant). Ik enthousiast knikken natuurlijk, hij mij dom aan kijken. Ik zat er weer naast met mijn antwoord. En zo waren er wel meer dingen. Je komt gewoon echt dom over als je niks hoort.

Ik heb vanochtend om 8u meteen de doktersassistent gebeld. Ik kan pas maandag komen. Zij heeft nog nooit last gehad van een doof oor, anders had ik meteen wel mogen komen!

Ik ga er nog wat van dan borrelspul in douwen.
Ik moet morgen gewoon weer kunnen horen.

1 reactie over “Watzeggie?”

  • Pantani zegt:

    Heb je het wel goed gehoord dat ze zei dat je maandag pas kunt komen? Ben maar blij dat je hier niet zit, want de kermis gaat als een dolle. Heb de hele week maar 4 uurtjes slaap per nacht %-(

    Veel sterkte met je oor.

    Liefs

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »