Tunfun

Vandaag met die koters naar Tunfun geweest. Dat was ooit een tunnel waar auto’s onder door reden, deze:

klik op foto om deze te vergroten

Nu is het een speeltuin (alleen dan ondergronds ja) en het is er verschrikkelijk. Niet alleen omdat ik met rijlessen toen met mijn ogen dicht door de tunnels heen reed maar de speeltoestellen zijn vooral omhoog gemaakt (omdat er omhoog meer ruimte is dan in de breedte) door middel van stijgers .  Dit dus:

klik op foto om deze te vergroten

Ik heb het niet zo op hoogte, helemaal niet in combinatie met stijgers die wiebelen. Natuurlijk moest ik ook weer mee in een stel van die krengen, me zelf in rare bochten wurmen, door gaten en buizen heen brr.  Maar ik heb net gedaan of ik het erg leuk vond.

Al heb ik wel ongeveer 50% van de tijd doorgebracht in de rokers launge, in me uppie, (ik miste alleen nog mijn wijntje). Ik weet niet wat er met die lucht daar mis is in die speelhal, maar na een half uur had ik echt de smaak van ijzer in mijn mond (en ik heb dit keer nergens aan zitten likken!) en geloof het of niet, waar je kon roken was rook het zelfs nog lekker!

Nu eindelijk lekker weekend, zeg zij die van de week maar 2 dagen heeft gewerkt. Over 3 weken heb ik VAKANTIE!

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »