Ik kan weer horen enzo!

Allebei mijn oren doen het weer!
Heb meteen muziek hervonden, begon al saggerijnig te worden.  

Alleen… Ik dacht dat ik de meeste nummers van Aerosmith wel kon.
Maar deze ken ik niet, klote nummer trouwens haha,
staat op Toys In The Attic dus dat album hoef ik al niet.

Eigenlijk ken hun muziek eigenlijk alleen maar vanaf Get A Grip, zijn er ook eerder cd’s uitgekomen??
Verder heb ik qua studio albums nog Nine Lives en Just Push Play. En verder nog wat (live) albums waar alles nog een keer herhaald wordt… En dat vind ik zo’n naaierij he!!!

Niet alleen bij Aerosmith maar bij alle bands die meer dan 10 liedjes hebben gemaakt! Van Acda en de Munnik tot de Rolling Stones en alles wat er tussen kan zitten, dan komt er weer een ‘nieuw’ album uit met 4 nieuwe liedjes ofzo en de rest is ouwe troep. Als ik een greatest hits cd wil hebben van een band dan pleur ik die zelf wel op 1 cd’tje denk ik dan… Tenzij het van een band is waar ik alleen de hitjes leuk van vind en de rest pleuris zooi, dan wil ik dat nog wel een in een enkele geval aanschaffen.

Van de week nog 2 nieuwe cd’s gekocht. Eentje van The Beth Hart Band (nog voor dat zij in d’r uppie ging schreeuwen) en eentje van Stevie Ann. Ik had nog nooit van Stevie Ann gehoord, en ik wil het er verder ook bij laten na het cdtje gehoord te hebben… Not my kind of music. Die van The beth hart band moet ik nog ff luisteren. 

Ik neem morgen denk lekker een stel cdtjes mee naar me werk om te luisteren.
Ik kan weer horen!    

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »