Dag

Ik was vandaag zowaar ruim op tijd. Om 7:05 uur stond ik al voor de deur van m’n werk. Nog ff sigaretje roken en wachten tot de eerste van de kinder opvang (aan de andere kant van het pand) de deur zo openen. De hele toko moet van de beveiliging gehaald worden als je binnen komt, het maakt op zich niks uit waar dat gebeurt, maar ik ben daar niet zo’n held in. Ik krijg  alarmen dus echt nooit uit, hoevaak ik ook met zo’n achterlijke anti-alarm ding langs de sensor ga, dus ik begin er al niet aan.

Ben de afgelopen 2 dagen weer  crea-actief bezig geweest. Vandaag bordjes voor op de manden die in de kast staan met wat er in zit… Je moet er maar op komen ‘s morgens om kwart over 7. Ik heb opgeruimt (zou ik thuis ook eens moeten doen) en alles netjes gesoorteert en weer op de goede plek gelegd… Daar moet je ook maar net zin in hebben om 5 voor half 8. Afgestoft, omdat de schoonmaakster het verdomd om te doen.  

Later samen met collega het opslaghok opgeruimd (je kan er weer een rondje draaien). Bij een intake gesprek gezeten, ja ja binnenkort mag ik het eindelijk zelf doen. En tegen het einde van mijn dienst nog 2 sollicitaties gehad. Volgende week komt de laatste sollicitatie. De laatste sollicitant is een man, altijd leuk een man in een vrouwen-team, dus ben benieuwd.

Gisteren zijnwe gaan kleien met de kinderen. Ze moesten een sculptuur maken, of hoe het ook heet, haha ik heb geen idee.
Ik heb er ook een gemaakt… Mormel:

mormel

Laat een reactie achter

:) :( :d :"> :(( \:d/ :x 8-| /:) :o :-? :-" :-w ;) [-( :)>- meer »