Lindsay schrijft

zo nu en dan..

auteursrecht

oktober8
De gedichten die geplaatst zijn op deze website blijven ten alle tijden eigendom van de feitelijke auteur van het gedicht. Zonder toestemming van de feitelijke auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten door de feitelijke auteur zelf.

Dus met duidelijke woorden: Mijn gedichten zijn uitsluitend bedoeld om te lezen; ik schrijf en jij leest. Mocht je toch de onbedwingbare behoefte hebben om één van mijn gedichten aan andere mensen te laten lezen d.m.v jouw eigen mediale uitingen (zoals een weblog, hyves (oh nee dat bestaat niet meer), facebook, etc.) laat mij dan even weten dan weet ik waar mijn gedichten blijven. Ook kun je contact met mij opnemen d.m.v. een bericht achter te laten in het gastenboek of een reactie achter te laten bij het betreffende gedicht. Na mijn bevestiging vind ik het in feite geen probleem wanneer jij mijn gedicht “leent” zolang mijn website-adres eronder staat als bron. Ik vertrouw op jouw medewerking.

PS: Als je van plan bent om op je knieën onder een raam in vloeiend Nederlands één van mijn schrijfels voor te dragen aan de liefde van je leven, wil ik daar liever geen getuigen van zijn. Dit om onuitstaanbare jaloezie te voorkomen.
posted under

Comments are closed.